Battlefield V frissítés 6.0: Megjelenés dátuma és javító megjegyzések

A legújabbfrissítésA Battlefield 5 már közel van, és ebben a fejlesztők áttekintést adtak arról, hogy mikor fog tartani számunkra az új Battlefield 5 frissítés. Kiadtak egy olyan javító jegyzeteket, amelyek segítenek megérteni, milyen új dolgok kerültek be a játékba, valamint milyen hibákat javítottak ki. A frissítés 6.0 február 4-én letölthető, de az új tartalom február 6-án jelenik meg, amely új térképet és fegyvereket ad hozzá.


Frissítse a 6.0 verziót

Az alábbiakban megadhatja, hogy ez a frissítés mikor lesz elérhető az Ön számára.

• PC: 1:00 PT / 4 AM ET / 9 AM GMT / 10:00 CET
• PS4: 2:00 PT / 5 ET ET / 10 AM GMT / 11:00 CET
• Xbox: 3:00 PT / 6 AM ET / 11 AM GMT / 12:00 CET



Battlefield V frissítés 6.0 kiadás dátuma
Battlefield V (Kredit: DICE)

Battlefield Update 6.0 részletek

Először az új térkép lesz, amely egy dzsungeltérkép, amelyet Salamon-szigeteknek neveznek. Ez a térkép tele van chokepoint-okkal, amelyeket a térkép hosszúságú folyók kötnek össze. Következnek az új fegyverek, amelyek a Type-11 LMB, a Model 37 Shotgun és az M2 Carbine, valamint az M1A1 Bazooka és a Lunge Mine. Ezeket a Chapter Rank jutalmakkal oldják fel. Sőt, amikor a játékos eléri a 40. helyezést, megkapja Misaki Yamashiro elitparancsnokot is.


Steve Fisher és Akira Sakamoto még két elit, amely később a fejezetben szerepel. Sokkal több jön a 6.2-es verzióba, amely magában foglalja a fegyver megváltoztatását. Ezenkívül a tartály testreszabása is folyamatban van, amely egy régóta kért szolgáltatás. Vannak olyan változások a járműveken, amelyek eltávolították a pálya kezdeti gyorsulásra gyakorolt ​​hatását. Emiatt az összes mozgáskorlátozottakkal rendelkező harckocsi menekülése szükséges.

De a közepes és a nagy sebességű teljesítményt még mindig nagyban befolyásolja. 10-ről 20 fokra emelték a kritikus szöget annak érdekében, hogy jobban illeszkedjenek a vizuális visszajelzésekhez, amelyek szerint az ellenfélnek jó a szöge. Az AA és az AT HMG-k tartományát megnövelték, hogy megfeleljenek a koaxnak. Van néhány nagy javítás, például a Merkúrban, a tankokra ívott játékosok többé nem akaratlanul fognak gyalogosan végezni, az Underground Operációban pedig volt egy hiba, amely nem akadályozta meg a támadó csapatot az Áttörés stb.

A fegyverek emellett némi változást is kaptak a Grease Gun sorában, amelyek némi változtatást kaptak a Suppressor hangjában. Javításra került az AP Mine hibája, amely miatt nem okozott kárt a gyalogságban a Tűzviharban. Néhány változás vonatkozott a Recon osztályú csavaros puskák szájsebességére is:


Lásd még

Ghost Recon töréspont
Játék 2020. február 27. 2 perc olvasás

Ghost Recon: A Breaking Point nagyon várt magával ragadó módja késett

Ross puska: 600-tól 750-ig

99-es típus: 600-tól 750-ig

Most a foltos ellenségeket nem jelöljük Arrow-ként a minimapon, és nem iselőadásirány. Most visszatértek a gyémánt formákhoz. A beépített zoom erősségének módosítási lehetősége hozzáadódott a konzolon lévő játékosokhoz. Kijavították azt a hibát is, amely miatt a „Vehicle Buster” harci szerepkör nem oldódott fel néhány játékos számára. Ez a frissítés sok dolgot hoz a játékba, és ezek után még sok más vár a frissítésre.