A Black Clover 133. rész időzítése - mikor jelenik meg?

A Black Clover 133. rész megjelenési dátuma
A Black Clover 133. rész megjelenési dátuma

A japán Black Clover anime sorozat soron következő 133. epizódjával megtörik a szünetet, és a rajongók alig várják, hogy az Asta újra fellépjen. A legújabb frissítések szerint a 133. rész elég intenzív lesz, és a rajongók szembenéznek majd Asta és Leo között.


Összegyűjtöttük az összes friss frissítést és információt a közelgő szezonról, így itt mindent meg kell tudni a közelgő Fekete Lóhere 133. részről.

Mi a 133. fekete lóhere-cselekmény? Van hozzá Trailer?

A Black Clover 133. rész megjelenési dátuma
A Black Clover 133. rész megjelenési dátuma

A műsor elsősorban egy Asta nevű fiatal árva körül zajlik, és annak történetét követi, hogy miként nyer varázserőt rendkívül kemény edzéssel. Astát és árva Yuno társát elhagyták, és egy pap nevelte fel, aki egy templomban találta őket. A történet egy olyan világban játszódik, ahol az emberek úgy születtek, hogy képesek a manát mágikus erőként használni, azonban Asta volt az egyetlen, aki nem tudta ezt megtenni, és ennek elérése érdekében extrém fizikai edzésen kellett átesnie. Másrészt Yuno-t csodagyereknek tekintik, akinek hatalmas tehetsége van a mágiában. A történet a következő varázslókirályként való álmaikat követi, miközben egy lépéssel közelebb lépnek álmaik eléréséhez azáltal, hogy csatlakoznak egy Varázslovag osztaghoz, miután megszerezték a négylevelű grimmót (Yuno) és az ötrevelű grimotort (Asta).



A Fekete Lóhere epizód címe: „Az oroszlán felébred, folytatódik”, és folytatja az „Ébredő oroszlán” első részének történetét a 132. részben. A korai spoilerek szerint a fiatal lovagok a börtön meghódítására készülnek. , közben Asta és Leo megpróbálnak felülmúlni egy másikat azzal, hogy előbb meghódítják.


Megtekintheti a készülő Fekete Lóhere 133. rész hivatalos előzetesét, hogy képet kapjon az epizódról.

Ki van a fekete lóhere szereplőiben?

A fekete lóhere szereplői:


  • Gakuto Kajiwara mint Asta
  • Nobunaga Shimazaki mint Yuno
  • Kana Yūki Noelle Silva szerepében
  • Syn Hikari mint Lumiere Silvamillion Clover
  • Toshiyuki Morikawa, mint Julius Novachrono
  • Jun Miyamoto, mint Augustus Kira Clover XIII
  • Hiroshi Tsuchida Damnatio Kira szerepében
  • Eiichiro Tokumoto Owen szerepében
  • Junichi Suwabe mint Yami Sukehiro
  • Jun Fukuyama Finral Roulacase szerepében
  • Genki Muro, mint Magna Swing
  • Ayumu Murase mint Luck Voltia

Mikor jelenik meg a Black Clover 133. epizód? Mi az időzítés? Hol lehet megnézni?

A 133. fekete lóhere epizód 2020. július 7-én esik le, és az időzítés ideje: 03:25 PDT, 05:25 CDT, 06:25 EDT, 11:25 BST, 20:25 JDT, 8:25 PM KDT,