A Rocket League 12. szezon befejező dátuma és a 13. szezon kezdő dátuma kiderült

Rocket League 13. évad

A Rocket League ezen generáció egyik legnagyobb online játéka, és hatalmas rajongótábora van, amely az idő múlásával csak egyre nagyobb. A 12. évad jelenleg zajlik, és majdnem vége van, és a 12 évad záró dátumát maguk a fejlesztők tárták fel. Tehát gyorsan érje el a Rocket League maximális helyezését, hogy az idény végeztével megszerezze ezeket az édes, édes jutalmakat. A 12. évad 2019. december 4-én fejeződik be, amely majdnem itt van, és a befejezés ideje a következő:


• 8:00 PT
• 11:00 ET
• 16:00 GMT
• 17:00 CET

Nagyon keményen kell dolgozni, ha fel akarsz lépni a ranglétrára, és ez megéri, mivel sok remek ranglista jutalmat kapsz érte. A 13. évad pontos megjelenési dátumát nem árulták el számunkra, de elmondták, hogy csak néhány órával a 12. évad befejezése után kezdődik. A játékosok nem sokkal a december 4-i frissítés életbe lépését követően kapják a 12. évad jutalmát.



Rocket League 12. évad


A pontos megjelenési dátumot nem árulták el, de az erről szóló blogbejegyzésben elhangzott, a fejlesztők ehelyett azt állítják, hogy „a frissítés napján kezdődik”. A Rocket League 13. szezonja 2019. december 4-én kezdődik. A tervek szerint a december 4-i Blueprint frissítés a következő időpontokban fog megjelenni:

• 10:00 PT
• 13:00 ET
• 18:00 GMT
• 19:00 CET